Teknoloji

Eğlenceli nişancı oyunu Zombie Soup 7 Haziran’da geliyor

 
AeonSparx Interactive tarafından geliştirilen ve Astrolabe Games tarafından yayınlanan aksiyon, nişancı, nişancı oyunu Zombie Soup, 7 Haziran’da geliyor. bu karakterle karşımıza çıkan düşmanları ortadan kaldırmaya çalışacağız. Tam bir kaosun ortaya çıkacağı bu yapımda gerçek bir ilerleme kaydedip farklı bölgeleri keşfedebileceğiz. Oyunda üstten görüş kamerası perspektifi ile karakteri kontrol edebileceğiz, sağdan sola gerçek saldırılar yapabileceğiz ve elimizdeki silahı ateşleyerek mekanı kaosa sürükleyebileceğiz.
Nişancı ögelerinin yer aldığı bu yapımda her zaman farklı türde zombilerle karşılaşacağız ve bu zombilerden bazıları bize gerçek gelmeye başlayacak. Farklı yaratıkların ve güçlü işverenlerin yer aldığı oyunda düşmanları yenmek için elbette sahip olduğumuz silahlara güveneceğiz. Hem aksiyon hem de nişancılık unsurlarının yer aldığı depremde şiddet yanlısı işverenler karşımıza çıkıyor. Kendi çevikliğimiz ve yeteneklerimizle birlikte başımıza bela olmaya çalışacak işverenleri ortadan kaldırabileceğiz.
 
Renkli sanat stiliyle nişancı deneyimi
 
 
Renkli grafiklere ve ilgi çekici bir sanat tarzına sahip bu yapımda, farklı bölgeleri ve bu yerleri keşfedebiliyoruz ve etkileşime girebileceğimiz çeşitli nesneler var. Bu nesnelerle birlikte farklı bölümlere gerçek adımlar atabiliyor ve bu alanlarda farklı tipte düşmanları yenebiliyoruz. Oyunda karşımıza dar koridorlar ve arena şeklinde bölümler çıkıyor. Burada ve orada çeşitli düşmanlar var ve onları ortadan kaldırmak için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz.
Oyunda alışılagelmiş düşmanların dışında yukarıda da belirttiğim gibi işveren savaşları bulunuyor. Bu işveren savaşları oldukça güçlü bir şekilde karşımıza çıkıyor ve bu işverenlerin her birinin kendine özgü yapısı ve becerisi var. Bazı işverenler üzerimize her zaman lazer ve mermi atabiliyor, bazıları da bize sadık kalarak bizi köşeye sıkıştırmaya çalışıyor. Bunları aşmak için kendi karakterimizin çevikliğini kullanmaya başlıyoruz ve sağa sola gerçek ataklar yaparak bu atışlardan kurtulmaya çalışıyoruz.
 
Kapsamlı bir silah kütüphanesine sahiptir.
 
 
Oyunda hem yeni alanlara ilerleyip düşmanları ortadan kaldırabiliyoruz hem de farklı silah özelleştirmeleri ile kendimizi güçlendiriyoruz. Oyunda kilidini açabileceğimiz onlarca farklı silah türü var ve bu silah türlerinin her birinin kendine has mekanik ve dinamikleri var. Oyun av tüfekleri, tabancalar, makineli tüfekler ve elimize geçebilecek daha fazlasını içeriyor. Ayrıca oyunda yakın dövüş silahlarına da yer veriliyor ve balta ve katana alabiliyoruz. Ayrıca alan hasarı verebildiğimiz çeşitli bombalarla düşmanları toplu halde ortadan kaldırabiliyoruz.
Farklı özelleştirmeler ve geliştirmelerle karşımıza çıkacak bu yapımda kullanabileceğimiz ve canımız sıkıldığında diğer silah türlerine geçebileceğimiz bu silahlarla düşmanları kolay bir şekilde ortadan kaldırmaya çalışıyoruz. Elbette oyunda hep aynı silahı kullanmak ve birebir formda atış yapmak bir süre sonra muhtemelen sıkıcı gelebilir ancak bu farklı kişiselleştirme ve yenilikçi dinamikler ile birlikte farklı silahlar alıp farklı bir silaha sahip olmaya çalışabiliriz. deneyim.
 
 
Oyunda sürekli olarak düşmanlar ve düşman kümeleri üzerimize geliyor ve biz de bu bağlamda onlardan kurtulmaya çalışıyoruz. Elimizdeki silahı ateşleyebileceğimiz ve dünyayı kaosa sürükleyebileceğimiz bu yapımda asıl amacımız kız arkadaşımızı kurtarmak ve düşmanları ortadan kaldırmak olacak. Sağa sola ateş edip yok edebildiğimiz bu yapımda bir yandan hayatta kalmaya çalışırken farklı karakterlerle diyaloğa girebileceğiz. Bu diyaloglar sırasında çeşitli seçimler yapabileceğiz ve buna göre ilerleyebileceğiz.
Oyunda geniş bir silah kütüphanesi bulunuyor ve bu silah kütüphanesi aslında geliştirici grubun bize sunacağı asıl özellik. Yani oyun bu kütüphane ile bize üst düzey bir deneyim sunmayı amaçlıyor. Yukarıda da belirttiğim gibi bu kütüphanede yakın menzilli silahlardan uzun menzilli silahlara, sahadan hasarlı bombalardan katanalara kadar pek çok farklı silah türü bulunuyor. Bu silahları istediğimiz gibi alıp düşmanlarımıza karşı kullanabiliriz. Her silah tipinin farklı dinamikleri ve mekaniği vardır. Bu sayede düşmanları farklı şekillerde ortadan kaldırabiliyoruz ve o mekaniğin farkını hissedebiliyoruz.
 
 
 
Yukarıda da belirttiğim gibi oyunun arka planında ufak bir hikaye var ama doğal olarak bu hikaye üst düzey bir halde karşımıza çıkmıyor ve bu amaç doğrultusunda ilerliyoruz. Bu amaçla farklı bölgelere hatasız adım atabilir ve keşfedebiliriz. Yukarıda da belirttiğim gibi oyunda daha çok koridor tarzı kısımlar bize aktarılıyor ve koridorları temizleyip düşmanları ortadan kaldırarak ilerleyebiliyoruz. Sürekli bir yeri temizleyip kız arkadaşımızı kurtarmaya çalıştığımız oyunda sol üst kısımda can barımız bulunuyor. Bu can barı en solda gerçekleşirse ne yazık ki oyunun bu kısmını tekrar oynamak zorunda kalıyoruz.
 
 
Top view shooter aksiyon oyunu 7 Haziran’da biz oyun severlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Oyunun Steam sayfası şu anda açık ve dilerseniz Steam sayfasındaki istek listenize ekleyebilir ve çıktığı gün haberdar olabilirsiniz. Öte yandan Steam sayfasında yine oyunun demo versiyonu yer alıyor. Bu demo sürümünü ücretsiz olarak indirebilir ve oyunun bir kısmını oynayabilirsiniz. Bu demo versiyonu ile birlikte oyunu satın alıp almayacağınıza da karar verebilirsiniz.
 
oyun fragmanı
 
 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu